Long Weekend Training Schedule + Updated Ralph Hicken Meet Schedule

LONG WEEKEND (May 18-22) TRAINING SCHEDULE (COMP)

Thursday AM swim – YES for those not attending the Hicken meet
Friday AM swim – cancelled
Friday PM dryland – cancelled
Saturday AM swim – cancelled
Saturday PM swim – Bob MacQuarrie (5:30-7:30 pm) – YES
Sunday AM swim – cancelled
Monday AM swim – YES
Monday PM dryland – cancelled

REVISED SCHEDULE FOR HICKEN MEET (MAY 18-21)

SCHEDULE OF SESSIONS: • Meet Management reserves the right to change start times for all sessions. • Diving lanes will be in lanes 0 and 9 during last 20 minutes of warm up.

The information below is listed in the following order:

Thursday May 18 
Age Group / Warm Up / Start Est., Finish Est. / Duration
13&O / 4:00 – 4:50 PM / 5:00 PM 8:15 PM / 3 hours

12&U / 7:45 – 8:15 PM / 8:15 PM 9:00 PM / 1 hour
Friday Prelims May 19

Age Group / Warm Up / Start Est., Finish Est. / Duration
13&O / 7:00 – 7:50 AM / 8:00 AM 11:45 AM / 3.5 hours

Friday Afternoon May 19  
Age Group / Warm Up / Start Est., Finish Est. / Duration
12&U / 12:30 – 1:20 PM / 1:30 PM 4:45 PM / 3.5 hours

Friday Finals May 19 

Age Group / Warm Up / Start Est., Finish Est. / Duration
13&O / 5:30 – 6:20 PM / 6:30 PM 8:00 PM / 1.5 hours

Saturday Prelims May 20 

Age Group / Warm Up / Start Est., Finish Est. / Duration
13&O / 7:00 – 7:50 AM / 8:00 AM 12:15 PM / 4 hours

Saturday Afternoon May 20 
Age Group / Warm Up / Start Est., Finish Est. / Duration
12&U / 12:30 – 1:20 PM / 1:30 PM 5:30 PM / 4 hours

Saturday Finals May 20 
Age Group / Warm Up / Start Est., Finish Est. / Duration
13&O / 5:30 – 6:20 PM / 6:30 PM 9:15 PM / 2.5 hours

Sunday Prelims May 21 
Age Group / Warm Up / Start Est., Finish Est. / Duration
13&O / 7:00 – 7:50 AM / 8:00 AM 12:30 PM / 4.5 hours

Sunday Afternoon May 21 
Age Group / Warm Up / Start Est., Finish Est. / Duration
12&U 12:30 – 1:20 PM 1:30 PM 5:30 PM 4 hours

Sunday Finals May 21 
Age Group / Warm Up / Start Est., Finish Est. / Duration
13&O / 5:30 – 6:20 PM / 6:30 PM 8:00 PM / 1.5 hours

Comments are closed.